Subotički Spartak u okviru 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa respektom prema protivniku, svesni da je neophodno da pruže maksimum kako bi stigli do trijumfa. Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da neće moći da računa na neke od prvotimaca, ali da su zamene adekvatne: 

’’Imaćemo težak zadatak, jer nam u goste dolazi jedna kvalitetna ekipa. Radi se o timu koji puno više vredi nego što to u ovom momentu tabela pokazuje. Znamo da ćemo morati dati maksimum svog napora, sa jednim vrhunskim pristupom, kao što smo i radili na većini domaćih utakmica. Nedostajaće nam Milan Marčić koji će pauzirati zbog žutih kartona, međutim vraćaju se neki igrači koji će to moći da kompenzuju. Pristup i odnos na utakmici mora biti na vrhunskom nivou, kako bi mogli ostvariti povoljan rezultat. Pauzu smo iskoristili da odigramo prijateljsku utakmicu protiv ekipe Univerzitatea iz Krajove, gde smo koristili 23 igrača i svima dali šansu. Ostavili smo dobar utisak uprkos dugom putovanju od desetak sati u jednom pravcu. Utakmica nam je dosta poslužila da vidimo i damo neki krajnji sud na koga možemo računati u predstojećem meču.’’

Meč 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Radnika igra se danas, u nedelju 24.novembra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fkspartak.com