Surdulički Radnik u okviru 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici, gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka.

Gosti ističu da su dvonedeljnu pauzu iskoristili da se što bolje pripreme, kao i da u meč ulaze sa mnogo motiva. Šef stručnog štaba surduličkog tima Simo Krunić ističe da je cilj pobeda, ali da bi bio zadovoljan i remijem:

’’Spartak je jedna jako dobra ekipa i očekujemo vrlo nezgodan meč. Mi smo sada u situaciji da nemamo dovoljno bodova, koliko bi nam trebalo u ovom delu prvenstva, te moramo od svake utakmice tražiti bodove. Svesni smo da u Subotici neće biti lako, mi moramo ići na pobedu, ali u krajnjem slučaju bili bismo zadovoljni da se vratimo neporaženi. Potreban nam je dobar rezultat da bismo uspeli da se vratimo, to je zasigurno i moramo dati svoj maksimum, zalaganje i borbu. U ova tri kola, od kada sam ja ovde, nemam šta da zamerim igračima. Ispoštovali su sve što je zatraženo od njih, a mislim pre svega na posvećenost i zalaganje. Nismo u nekim momentima imali sreće, utakmice su rešili detalji i zato sada akcente bacamo uglavnom na odbranu, na maksimalnu koncentraciju i snagu.’’

Meč 17.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Radnika igra se danas, u nedelju 24.novembra 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com