Beogradski Partizan u okviru 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon neugodnog gostovanja u Holandiji, gde su ispustili šansu za evropsko proleće, što uz umor u velikoj meri može uticati na igrače. Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević ističe da je za njega taj susret daleka prošlost i da se trudi da takav stav prenese i na igrače:

’’Tek sledi večerašnji trening nakon koga ću tek videti u kakvom su stanju igrači i u kom sastavu ćemo sutra istrčati na teren. Vraćamo se obavezama u našoj ligi koja nam je sada prioritet i gde treba da se dodatno dokazujemo. Probaćemo da ovaj fudbal koji smo igrali u Ligi Evrope prenesemo u domaću ligu u što većoj meri. Mačva je, ne samo u utakmici sa Crvenom zvezdom, igrala mnogo bolje nego što to pozicija na tabeli pokazuje. Oni su sigurno u psihološkoj krizi, više nego u igračkoj. Mi moramo da budemo obazrivi, ne samo u sutrašnjem meču, nego u svakom narednom meču u našoj ligi. Imamo iskustvo da kada god smo malo spustili nivo igre imali smo problem. Imaćemo ga i sutra ako ne budemo shvatili utakmicu ozbiljno. Za mene je meč sa AZ Alkmarom daleka prošlost, svako drugo razmišljanje je fudbalsko samoubistvo. Trudim se da takvo razmišljanje prenesem i na moje igrače, zbog toga se često ljutim kada ne bude tako.’’

Meč 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Partizana igra se sutra, u nedelju 01.decembra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Partizan