Niški Radnički u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Gosti su u prethodnom kolu deklasirali ivanjički Javor i sa puno samopouzdanja stižu na Dušanovac. Šef stručnog štaba niškog superligaša Milorad Kosanović ističe da očekuje izuzetno težak meč, kao i pobedu svog tima:

’’Ulazimo u završnicu jesenjeg dela prvenstva i svaki bod nam je bitan. U Beogradu nas čeka jedna interesantna utakmica koja bi mogla da bude veoma kvalitetna ukoliko to dozvole vremenski uslovi. Igramo protiv poletnog i mladog tima, koji hoće da igra fudbal, koji se nadigrava i koji je u dosadašnjem delu prvenstva pokazao ozbiljan kvalitet. To je ekipa protiv koje morate da igrate maksimalno ozbiljno svih devedeset minuta ukoliko želite da napravite dobar rezultat. Mi smo u subotu odigrali jako dobru utakmicu u Ivanjici i nadam se da ćemo zadržati taj nivo i nastaviti u istom ritmu, a ja mislim da za to imamo snage. U konkurenciju za prvu postavu se vraćaju štoper Ivan Ostojić i levi bek Stefan Đorđević, tako da sam u prilici da biram između svih igrača koje imam u sastavu. Biće malo promena u odnosu na meč u Ivanjici, jer sam sa razlogom veoma zadovoljan sa onim što sam tamo video. Rebin Sulaka je pomeranjem na poziciju štopera uneo ogromnu sigurnost u ekipu, odigrao je na visokom nivou i delovao je sjajno u tandemu sa mladim Nikolom Stevanovićem, tako da njih dvojica sigurno neće menjati svoje pozicije. Drago mi je što  posle dužeg vremena mogu na sredini terena da računam na Dejana Melega, Riotu Nomu i Dušana Pantelića, pošto nam njih trojica daju dodatnu snagu i puno napadačkih mogućnosti kada su zajedno u igri. Mi smo se dobro spremili, u odličnom smo raspoloženju, idemo tamo da se nadigravamo, da se nametnemo od prvog  minuta i da se u Niš vratimo sa nova tri boda.’’

Meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Radničkog iz Niša igra se danas, u sredu 04.decembra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš