Surdulički Radnik u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Gosti u ovaj meč ulaze svesni činjenice da domaćini imaju ulogu favorita, ali se nadaju da će se sa poslednjeg gostovanja u ovoj godini vratiti neporaženi. Šef stručnog štaba Simo Krunić ističe da je ekipa izuzetno motivisana da ostvari pozitivan rezultat protiv ekipe koja zauzima drugo mesto na superligaškoj tabeli:

’’Pred nama je teško i neizvesno gostovanje. Igramo protiv drugoplasirane ekipe na tabeli Super lige i to govori da je pred nama jako težak i neizvestan meč. Daćemo maksimum, ali i pored činjenice da imamo mnogo motiva za osvajanje novih bodova bili bismo zadovoljni i nerešenim rezultatom. Verujem u moje momke i jedino što od njih zahtevam jesu požrtvovanost i istrajnost, što su pokazali i u prethodnom kolu kada su se izdigli i stigli do veoma važnog boda u susretu sa jakim rivalom.’’

Meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Radnika igra se danas, u sredu 04.decembra 2019.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnik