Subotički Spartak Ždrepčeva Krv u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Subotičani su u sve boljoj formi, u prethodnih pet mečeva osvojili su deset bodova, pa sa optimizmom dočekuju Novosađane. Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Vadimir Buač ističe da slabiji rezultati rivala u prethodnom periodu ne smeju da ih zavaraju:

’’Ostale su nam još dve utakmice do kraja prvog dela prvenstva iz kojih ćemo pokušati da izvučemo maksimum, kako bi zauzeli što bolju poziciju pred zimsku pauzu. Fokus nam je sada na Proleteru, našem sledećem rivalu. Biće nam ovo treća utakmica u prethodna četiri meseca, u prve dve smo pobedili, te se nadam da ćemo nastaviti taj uspešan niz. Igramo sve bolje, u poslednjih pet utakmica osvojili smo deset bodova. Iskreno mi je žao što se jesenja polusezona završava, jer iz utakmice u utakmicu pružamo sve bolje partije. Sa druge strane, Proleter je nakon dobrog početka upao u rezultatsku krizu, u poslednjih šest mečeva imaju pet poraza i jedan nerešen rezultat. Međutim, to je samo statistika i to ne sme da nas zavara. Radi se o iskusnoj ekipi koja je dobro organizovana, posebno u fazi odbrane. Neophodno je da pružimo maksimalnu ozbiljnost i profesionalan pristup utakmici. Ovo je poslednja utakmica pred našim navijačima, te ćemo pokušati da im se odužimo lepom i dopadljivom igrom.’’  

Meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Proletera igra se danas, u sredu 04.decembra 2019.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK