Surdulički Radnik u okviru 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa dosta opreza, zbog uspona forme ekipe Inđije. Šef stručnog štaba surduličkog tima Simo Krunić ističe da je ovo možda i najvažniji meč jesenjeg dela šampionata i da je neophodno pružiti maksimum:

’’Plasman na tabeli ne znači da treba potceniti rivala koji je u usponu forme i u poslednjim kolima je zabeležio dve vredne pobede. Mislim da je ovo najvažnija utakmica u jesenjem delu prvenstva, od ovog meča mnogo toga će zavisti. Mi moramo da pokušamo da pobedimo tim koji dolazi sa uzastopne dve pobede. Pobedili su Napredak u Kruševcu i Rad kod kuće, ozbiljna su pretnja. Ako naši fudbaleri pokažu borbenost, kao protiv Čukaričkog prošle nedelje i protiv Vojvodine u Novom Sadu, kao i spretnost pred golom Sremaca, ubeđeni smo da uspeh neće izostati i da će Radnik zabeležiti pobedu i osvojiti nova tri boda. Naravno, koristim priliku da, kao i uvek, pozovem naše navijače da nas bodre i da uz malo više sreće zajedno napravimo dobar rezultat.’’

Meč 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Inđije igra se danas, u nedelju 08.decembra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Radnik