Najbolji igrač 20.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Miroslav Bjeloš, strelac oba pogotka za Napredak u pobedi nad ekipom Mačve u Kruševcu.

Završeno je i poslednje jesenje kolo šampionata koje je obeležila gusta magla na nekoliko stadiona, ali i nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva i prelepih golova. Najvrednije bodove upisale su ekipe TSC-a i Proletera koje su uspele da ostvare trijumf u susretima za bolje plasiranim timovima. Drugi vezani trijumf koji ih je odveo blizu mesta koje vodi u plej-of fazu ostvarila je ekipa Napretka, a najzaslužniji za to bio je raspoloženi Miroslav Bjeloš koji je postigao oba pogotka za ’’čarapane’’ u trijumfu nad ekipom Mačve rezultatom 2:1(1:0). On je tokom čitavog susreta, pored uspešno obavljenih defanzivnih zadataka, sjajno sarađivao sa saigračima iz napada i svojom velikom energijom doprineo boljoj igri svog tima. U ključnim momentima uspešno je realizovao povoljne prilike i pokazao vrhunske realizatorske sposobnosti. Zbog svega toga nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK Napredak

Miroslav Bjeloš (29) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji centralnog veznog igrača, a ponikao je u fudbalskom klubu Metalac iz Futoga. Tokom karijere je nastupao i za Radnički iz Šida, kanadski Burlington SC, kostarikanski Limon i OFK Bačka, odakle je letos i stigao u Kruševac. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 16 superligaških nastupa za ekipu Napretka i postigao 6 pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: