Ovog vikenda bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva zaostala susreta 6.kola Linglong Super lige Srbije, Radnik – Partizan i Crvena zvezda – Čukarički.

RADNIK – PARTIZAN (nedelja 15.decembar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Surdulički Radnik u zaostalom susretu 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Prošlosezonski duel ova dva tima odigran u Surdulici domaći tim je uspeo da reši u svoju korist, pa nema sumnje da će crno-beli sa dosta opreza ući u ovaj susret. Domaćini su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz četiri remija i deset poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili trinaest pobeda, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 41 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Rada, a rezultat je bio 1:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 13:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – ČUKARIČKI (nedelja 15.decembar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

Beogradska Crvena zvezda u zaostalom susretu 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog. Mečevi ova dva rivala uvek su bili izuzetno kvalitetni i zanimljivi, pa nema sumnje da će tako biti i ovoga puta. Domaćini su ove sezone ostvarili sedamnaest pobeda, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 52 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Spartaka, a rezultat je bio 3:1. Gosti su ove sezone ostvarili dvanaest pobeda, uz četiri remija i tri poraza, pa sa 40 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 2:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 15:00 časova.