Surdulički Radnik u zaostalom meču 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Domaćini su u prilici da pozitivnim rezultatom na najlepši način okončaju jesenju polusezonu i da prezime na 11.mestu superligaške tabele. Šef stručnog štaba Simo Krunić ističe da je za takav epilog neophodno da ekipa u ovaj meč uđe čvrsto i da pruži svoj maksimum:

’’Čeka nas izuzetno teška utakmica, ne treba trošiti reči na opisivanje kvaliteta našeg nedeljnog gosta. Jednostavno, znamo šta je Partizan u srpskom fudbalu. Kada igramo sa Crvenom zvezdom i Partizanom imamo pune tribine, što nam daje dodatni motiv i snagu da pokušamo da im pariramo. To možemo jedino ako svaki igrač da više, moramo fizikom da odgovorimo. Pokušaćemo da pronađemo put da dođemo do povoljnog rezultata protiv ovako jake ekipe. Bili bismo na kraju zadovoljni i nerešenim rezultatom, ako uspemo da damo sve od sebe. Moramo da budemo čvršći i gušći i da ne dozvolimo protivniku da opipa zadnju liniju.’’

Zaostali meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Partizana igra se danas, u nedelju 15.decembra, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnik