Beogradski Partizan u zaostalom meču 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Pobeda u poslednjem kolu Lige Evrope sigurno je pozitivno uticala na ekipu pred poslednji ispit u jesenjem delu sezone. Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević ističe važnost duela u Surdulici, u kome neće moći da računa na dvojicu standardnih prvotimaca:

’’Po ko zna koji put imamo ovu situaciju, posle evropske utakmice imamo utakmicu u našoj ligi. Već se ponavljam, ali tek nakon popodnevnog treninga videću kakva je situacija sa igračima. U ovom trenutku je jasno da Strahinja Pavlović neće igrati, ne želimo da rizikujemo pred njegov put na potpisivanje ugovora sa Monakom. Nećemo rizikovati ni u slučaju golmana Stojkovića koji ima lakšu povredu. Što se tiče sutrašnjeg rivala, Radnik ima dosta iskusnih igrača, najveća su snaga tima. Gledao sam mečeve protiv Voždovca i Čukaričkog, izgledali su dobro. Reč je o ekipi koja svima može da napravi problem, posebno u Surdulici, uspevali su i nas da kazne na svom stadionu. Potrebna nam je pobeda u Surdulici, bitno je da završimo prvi deo sezone osvajanjem tri boda. Ljudi u najvećoj meri pamte poslednje dešavanje. U tom smislu nam je značio trijumf nad Astanom, bez obzira što susret nije imao takmičarski značaj.’’

Zaostali meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Partizana igra se danas, u nedelju 15.decembra, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan