Lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, u zaostalom meču 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog.

Domaćini u ovaj meč ulaze nakon bolnog poraza u Atini, ali svesni činjenice da je sada svu energiju moraju usmeriti na pokušaj osvajanja ’’duple krune’’. Šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević ističe da protivnik ima plejadu sjajnih igrača, i mladih i onih iskusnijih, ali da veruje da će njegov tim jesenju polusezonu završiti na najbolji mogući način:

’’Igramo poslednju utakmicu u ovoj godini i u ovom delu prvenstva, protiv ozbiljnog rivala. Bez obzira što je zaostalo kolo svakako je derbi. Igramo protiv ekipe koja je sjajna ove sezone u svim segmentima, od početka  sezone imaju kontinuitet rezultata. Veoma su dobar spoj mladih i iskusnih igrača. Svakako trener Veselinović ima veliki uticaj na njihovu igru i stvorio je jednu dobru hemiju u ekipi. Ono što je pozitivno kod ekipe Čukaričkog jeste to što imaju dosta mladih igrača koji su preuzeli teret nosilaca igre. Tu su i oni iskusniji koji su ostavili veliki trag u našem fudbalu poput Kajevića, Docića, Luke Stojanovića. Međutim, mi moramo da se spremimo na najbolji mogući način. Videćemo danas na treningu na koga mogu da računam. Verujem da će naši navijači doći u što većem broju, kao i da ćemo ovu polusezonu završiti na najbolji mogući način. Nadam se da će vreme biti lepo i da će napraviti sjajnu atmosferu. Poslednja je utakmica i mislim da smo u ovoj polusezoni napravili dosta dobrih stvari i treba da je zajedno krunišemo pobedom.’’

Zaostali meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se danas, u nedelju 15.decembra, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda