Fudbaleri i stručni štab TSC-a okupili su se danas na startu priprema za prolećni deo šampionata. Prozivku je obavio šef stručnog štaba Zoltan Sabo sa svojim saradnicima.

Najprijatnije iznenađenje jesenje polusezone Super lige Srbije, ekipa TSC-a započela je danas pripreme za nastavak aktuelne sezone. Stručni štab je nakon obavljenih testiranja i lekarskih pregleda zakazao i prvi trening u novoj godini, a već sutra će biti odigran i prvi pripremni meč. Nakon prve faze priprema u Bačkoj Topoli ekipa će drugu fazu obaviti u Turskoj.

Šef stručnog štaba Zoltan Sabo istakao je tokom svog obraćanja predstavnicima medija da će intenzivan rad početi već od ponedeljka i da veruje da će ekipa u potpunosti biti spremna za prvo prolećno kolo i duel sa ekipom Inđije:

’’Danas smo započeli pripreme, juče i danas igrači su odradili testiranja i lekarske preglede, a nakon toga krećemo sa treninzima. Danas ćemo imati jedan trening, sutra ćemo odigrati pripremni meč sa Spartakom ovde na Akademiji sa početkom u 13 časova, a od ponedeljka krećemo sa ozbiljnijim radom, sa dva treninga dnevno. U Tursku krećemo 20.januara i tamo ćemo se pripremati dve nedelje i odigrati još četiri pripremne utakmice. Po povratku ćemo imati još nepune dve nedelje za treninge i generalnu probu protiv ekipe Voždovca. Nadam se da ćemo spremni i u dobroj formi gostovati u Inđiji 15.februara.’’

Pogledajte klupski prilog sa starta priprema: