Nakon dvomesečne zimske pauze ovog vikenda su na programu svi mečevi 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2019/20. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Čukarički – Crvena zvezda i Partizan – Radnik.

ČUKARIČKI – CRVENA ZVEZDA (subota 15.februar, 14:30 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na Banovom brdu gde domaći Čukarički dočekuje gradskog rivala i lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde. Dueli ovih klubova uvek su izuzetno kvalitetni i uzbudljivi, pa bez obzira na činjenicu da je tradicija na strani gostiju treba očekivati sjajnu utakmicu. Domaćini su tokom minule jeseni ostvarili dvanaest pobeda, uz četiri remija i četiri poraza, pa sa 40 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Crveno-beli su tokom minule jeseni zabeležili osamnaest pobeda, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 55 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Prethodni duel ovih rivala odigran je na kraju jesenje polusezone na stadionu ’’Rajko Mitić’’, a ekipa Crvene zvezde tada je slavila rezultatom 3:1(1:1). Golove za crveno-bele postigli su Nemanja Milunović, Milan Pavkov i Aleksa Vukanović, dok je jedini pogodak za ’’brđane’’ postigao Luka Stojanović. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 14:30 časova.

PARTIZAN – RADNIK (nedelja 16.februar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Prolećnu premijeru ekipa Partizana će imati na svom stadionu gde u okviru 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika. Crno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita, to kaže i tradicija kada su u pitanju mečevi igrani u Humskoj, ali mečevi nakon pauze uvek donose izvesnu dozu neizvesnosti. Domaćini su tokom minule jeseni ostvarili četrnaest pobeda, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Surduličani su tokom minule jeseni zabeležili samo pet pobeda, uz četiri remija i jedanaest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Prethodni duel ovih rivala odigran je na kraju jesenje polusezone u Surdulici, a ekipa Partizana tada je slavila rezultatom 1:2(0:1). Pogodak za domaći tim je tom prilikom postigao Luka Mićić, dok su strelci za gostujuće crno-bele bili Sejduba Suma i Takuma Asano. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:00 časova.