Ekipa Inđije u okviru 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Domaći tim u ovaj meč ulazi sa puno optimizma, nakon dobrog rada tokom pripremnog perioda. Ipak, šef stručnog štaba Aleksandar Janjić ističe da je neophodno dati sve od sebe kako bi se stiglo do bodova u duelu sa jako kvalitetnim i organizovanim protivnikom:

’’Iskoristio bih priliku da pohvalim igrače za sve što su uradili u zadnjih šest nedelja. Zaista su odradili dobar pripremni period. Trebalo bi da taj pripremni period i njihov težak rad krenu da se naplaćuj, ali biće teško. U ovoj prvoj utakmci, nije kurtoazija, zaista nam dolazi klub koji se za kratko vreme podigao i sada je u rangu naših najozbiljnijih klubova, i organizaciono i timski. Zaista su dobar tim, na svakoj poziciji su jaki. Znaju šta rade, ekipa iza sebe ima jedan stabilan organizovan klub koji sve to gura. Sa druge strane, šest nedelja je iza nas, igramo pred svojom publikom, igramo na svom terenu, stari smo poznanici. Uradićemo sve da dođemo do povoljnog rezultata. Kao što sam rekao i mnogo puta do sada, u svaku utakmicu ćemo ući da pobedimo. Rezultat neće zavisiti samo od nas, jer igramo protiv dobre ekipe, protiv dobrih igrača. Na nama je da uradimo sve, da damo sve od sebe, da pokažemo da smo uradili dobar posao u ovih šest nedelja i da pokušamo da zabeležimo prva tri boda u ovom delu prvenstva.’’

Meč 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i TSC-a igra se u subotu 15.februara 2020.godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Inđija