U okviru 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije ekipa TSC-a iz Bačke Topole gostuje u Inđiji gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Gosti su bili apsolutni hit jesenjeg dela prvenstva, a ambicija kluba je da se u istom ritmu nastavi i na proleće. Pomoćni trener u stručnom štabu superligaša iz Bačke Topole, Mirko Jovanović, istakao je da njegov tim čeka težak posao na gostovanju u Inđiji, ali da je cilj isključivo pobeda:

’’Pripreme smo odradili uspešno i svi mi, i igrači i stručni štab, spremno dočekujemo nastavak prvenstva  i radujemo mu se. Znamo da nas očekuje teška i neizvesna utakmica, jer nam iskustvo govori da su utakmice nakon priprema obično nepredvidive. Za razliku  od ranijih utakmica protiv Inđije, pogotovu u ovoj može biti neizvesnosti. Inđijci su promenili trenera i filozofiju igre, tako da nismo stopostotno sigurni šta planiraju na terenu. Iako smo ih pratili, može da bude malih iznenađenja. Naravno, mi ćemo kao i uvek igrati svoju igru i cilj nam je isključivo pobeda.’’

Meč 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i TSC-a igra se u subotu 15.februara 2020.godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK TSC