Beogradski Partizan u okviru 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa puno optimizma, pre svega zbog činjenice da su zadovoljni odrađenim pripremama i da su uspeli da zadrže ekipu na okupu. Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević istakao je da je njegova ekipa u prolećnom delu šampionata dužna da pruži maksimum i da ne odustaje od borbe za titulu:

’’Osećaj moj, a koliko vidim i mojih igrača je da vlada malo nestrpljenje kada je u pitanju nastavak prvenstva i to je nešto što je dobro. Verujem da smo uspeli da se spremimo dobro. Imamo dosta očekivanja kada je u pitanju prolećni deo prvenstva, ali sigurno neće biti lako, pogotovo na početku. Protivnici će biti maksimalno motivisani tako da je u ovom momentu najbitnije da probamo da te prve utakmice odigramo u što većem ritmu, koliko nam to trenutno fizičko stanje dozvoljava. Mi smo dužni da damo svoj maksimum i da ne odustanemo od borbe za titulu. Takođe, dužni smo i da probamo da podignemo igru na još viši nivo. Verujemo da to možemo, jer smo praktično sačuvali tim iz jesenjeg dela, što je retkost u našem fudbalu, i to je možda naš najveći plus. Ekipa se više poznaje i verujem da ćemo neke stvari raditi lakše u prolećnom delu. Najbitnije je da onu igru koju smo prikazali u jesenjem delu dodatno popravimo i da probamo da pobedimo što veći broj utakmica, pa ćemo da vidimo da li ćemo uopšte ući u šansu da se borimo za titulu. Nadam se da ćemo imati malo više prednosti na ovoj utakmici sa Radnikom, obzirom da igramo na našem terenu. Svaki protivnik je težak i ozbiljan kada je u pitanju prva utakmica.’’

Meč 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Radnika igra se u nedelju 16.februara 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ove utakmice na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan