Surdulički Radnik u okviru 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Gosti su uoči gostovanja u Beogradu umereni optimisti, bez obzira na činjenicu da ih čeka jako težak meč. Šef stručnog štaba surduličkog superligaša Simo Krunić najavljuje veliku borbu i ističe da će se tako najbolje videti rezultati rada tokom pripremnog perioda:

’’Očekuje nas teška prva utakmica u Beogradu,  gde slobodno možemo reći da nemamo šta da izgubimo. Iako je domaćin favorit normalno je da ćemo se truditi  da damo sve od sebe i da se pokažemo u što boljem svetlu, a tako ćemo i videti rezultate našeg pripremnog perioda. Izuzetno sam zadovoljan tokom priprema. Igrači su i na treninzima i na utakmicama davali maksimum i ispunjavali naše zahteve. Imali smo pet kontrolnih utakmica sa izuzetno jakim protivnicima i dali smo priliku svim igračima da se pokažu i dokažu u raznim momentima. Na taj način imali su i zadatak da se nametnu za predstojeći deo prvenstva.’’

Meč 21.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Radnika igra se u nedelju 16.februara 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ove utakmice na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnik