Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu u Senti dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Domaćini su tokom aktuelne sezone pokazali da igraju odličan fudbal i da mogu da iznenade svakoga, pa sa puno samopouzdanja ulaze u susret sa ekipom Partizana. Šef stručnog štaba Zoltan Sabo istakao je da očekuje zanimljivu utakmicu i pozitivan rezultat:

’’U subotu igramo protiv beogradskog Partizana, a svi znamo šta Partizan predstavlja u srpskom fudbalu, jedan veliki klub sa brojnim titulama. Odlično su otvorili prolećnu sezonu, pobedom od 3:0 protiv Radnika iz Surdulice. Mi smo osvojili bod u Inđiji, ali uprkos tome što je Partizan favorit i mi sa puno samopouzdanja ulazimo u ovaj susret. Očekujemo jednu lepu utakmicu, dobru atmosferu, i nadam se da će naši momci pokazati da znaju da igraju protiv crno-belih i da će ostvariti pozitivan rezultat.’’

Meč 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Partizana igra se u subotu 22.februara 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK TSC