Ekipa Inđije u okviru 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Gosti u ovaj meč ulaze oprezno, sa puno respekta prema rivalu, ali se nadaju da će ostati neporaženi. Šef stručnog štaba zeleno-belih Aleksandar Janjić ističe da će njegov tim ići na pobedu i da će pokušati da nametne svoju igru:

’’Kada je reč o predstojećoj utakmici neću ništa pogrešiti ako kažem da očekujem i težu utakmicu nego što je bila prethodna protiv TSC-a kod kuće. Otvaranje, nepoznanica jednih i drugih. Sada se već polako zahuktava prvenstvo, svaki bod je bitan, svaki metar je u stvari bitan. Pokušaćemo da odemo tamo da odigramo protiv jedne zaista dobre ekipe, koja se isto dokazala u prvom delu sezone. Imala je veoma dobre rezultate, bolje od nas. Imali su ovde pobedu u prvom delu prvenstva, tako da je to neka šansa da im se revanširamo. Ako  ne možemo da pobedimo, onda bar da dobro odigramo i da ih uskratimo za dva boda. Mada, kao i na startu svake utakmice, mi ćemo ići tamo da ih pobedimo, da pokušamo da se nametnemo, da odigramo dobro. Koliko ćemo u tome uspeti ne zavisi samo od nas, već i od protivnika. Siguran sam, ako damo svoj maksimum, da imamo šanse da izvučemo jedan povoljan rezultat. Mislim da će igrači biti spremni, već sada počinju da shvataju da smo mi jedna kvalitetna, dobra ekipa, da zaslužujemo bolje mesto nego gde jesmo. I to je za ovaj tim veoma bitno, ta psihološka priprema. Ako budemo ušli rasterećeni i željni dokazivanja, željni da potrošimo i poslednji atom snage i poslednju kap znoja, mislim da na kraju utakmice možemo da budemo zadovoljni.’’

Meč 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Inđije igra se u subotu 22.februara 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Inđija