Stefanović: U vedrom duhu i dobrom raspoloženju očekujemo utakmicu

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1099

Kruševački Napredak u okviru 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na beogradskoj Banjici gde će odmeriti snage sa ekipom Rada.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon prolećne premijere u kojoj su podelili bodove sa ekipom Javor Matisa, pa bi trijumf imao veliki značaj za nastavak šampionata. Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Ivan Stefanović ističe da će njegov tim pokušati da na ovom gostovanju stigne do sva tri boda, ali da bi bio zadovoljan i nerešenim rezultatom u duelu sa ’’građevinarima’’:

’’Ovo prvenstvo je po pitanju kvaliteta i igre ekipa ujednačeno. Ako izdvojimo Zvezdu, Partizan, Čukarički i Vojvodinu, svi smo tu negde, približnog kvaliteta. Na Banjicu idemo da tražimo pozitivan rezultat i našu igru, da pokušamo da pobedimo. Neće biti lako, jer imamo dosta povređenih igrača. Neću moći da računam na Vušurovića, Lakića, Pajovića, Đorića, a evo od juče i na Obradovića. Ipak, imamo dovoljno kvalitetnih igrača da nadomestimo te pozicije. U vedrom duhu i dobrom raspoloženju očekujemo utakmicu i nadam se da će momci pružiti maksimum, da ćemo se neporaženi vratiti sa Banjice.’’

Meč 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Napretka igra se u subotu 22.februara 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Napredak

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte