Ekipa TSC-a u okviru 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon sjajne partije koju su pružili u susretu sa Partizanom, što je dodatno uvećalo njihovo samopouzdanje. Ipak, šef stručnog štaba Zoltan Sabo upozorava da je ekipa Mačve odlično otvorila prolećni deo šampionata:

’’Partizan smo arhivirali, to nas više ne zanima, šta je bilo bilo je. Okrećemo se Mačvi koja je odlično počela prolećni deo sezone i kao poslednjeplasirana ekipa na tabeli osvojila četiri boda. Moj kolega Aničić je sastavio jednu dobru ekipu. Mi smo pokazali protiv Partizana da znamo da igramo, ali nažalost nismo uspeli da pobedimo. Puni smo samopouzdanja i nadam se da ćemo odigrati odličnu utakmicu i naravno pokušati da ostvarimo pobedu. Bolesni igrači su se oporavili, Skopljak se oporavio od manje povrede, tako da ćemo u sredu imati kompletan sastav na raspolaganju, što je jako bitno. Bitno je i da svi budemo spremni i koncentrisani, a ja ću videti ko će istrčati na teren.’’

Meč 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i TSC-a igra se u sredu 26.februara 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK TSC