Ivanjički Javor Matis u okviru 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na beogradskoj Banjici gde će odmeriti snage sa ekipom Rada.

Goste su, nakon poraza na svom terenu u prethodnoj rundi, u situaciji da traže bodove na gostovanju na Banjici. Pomoćnik u stručnom štabu ivanjičkog superligaša, Milovan Milović, ističe da je svestan da se Javor nalazi u teškoj situaciji, ali da će ekipa učiniti sve da dođe do pobede:

’’Očekuje nas dosta teška i zahtevna utakmica. Rad je ekipa koja je u prošlom kolu savladala Napredak i sigurno dobila dodatnu dozu samopouzdanja. Verovatno jedva čekaju duel sa nama, u kojem će pokušati da ostvare dobar rezultat i priključe se gornjem delu tabele. Stoji da smo izgubili od Mladosti i da smo mogli pružiti više, ali mislim da je ovo prava šansa da na Banjici odigramo dobru utakmicu. Svesni smo stanja u kom se nalazimo i samo pobedom možemo izaći iz opasne zone. Rad je ekipa sastavljena po principu spoja mladosti i iskustva. Tu su iskusni Perendija, Kasalica, Kaluđerović, Trifunović, kao i plejada dobrih mladih fudbalera. Imaju dobrog trenera, kojeg odlično poznajem, koji je odličan motivator. Od njegovog dolaska Rad, uprkos porazu u prvom meču, u ove dve utakmice igra dosta brže i organizovanije i zaista će biti dosta teško. Moramo učiniti sve da pobedimo i vratimo se na pravi kolosek. Ekipa je kompletna i momci su spremni, tako da se nadamo najboljem.’’

Meč 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Javor Matisa igra se u sredu 26.februara 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis