Beogradski Voždovac u okviru 24.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Ekipa sa Dušanovca nije započela sezonu u skladu sa očekivanjima, gosti su trenutno u daleko povoljnijoj situaciji, ali ne treba sumnjati da će ’’zmajevi’’ dati sve od sebe da prekinu negativan niz. Šef stručnog štaba Rade Koković ističe da problemi sa povredama znatno otežavaju posao, ali da je to nešto što se mora prevazići kako bi se zabeležio pozitivan rezultat:

’’Vojvodina je jedna ozbiljna takmičarska ekipa koja je sjajno selektirana i nema sumnje da nas čeka težak posao. Očekujem od nas da predstavimo naš model igre na pravi način, da promovišemo kao i do sada mlade igrače i da se pred svojim navijačima pokažemo u pravom svetlu. I dalje imamo velikih problema sa povredama, koje nas muče od početak ovog dela sezone, ali to je nešto što moramo da prevaziđemo kako bi sutra ostvarili pozitivan rezultat.’’

Meč 24.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Vojvodine igra se u nedelju 01.marta 2020.godine, sa početkom u 14:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Voždovac