Ivanjički Javor Matis u okviru 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Gosti u ovaj meč ulaze pod velikim pritiskom, nakon slabog starta prolećne polusezone. Ipak, član stručnog štaba ivanjičkog kluba Milovan Milović ističe da ovo gostovanje vidi kao šansu da ekipa pokaže svoj kvalitet i da je svaki bod važan u ovoj fazi takmičenja:

’’Očekuje nas neizvestan duel protiv Radnika. Uvek su utakmice protiv njih, bilo da se igraju u Surdulici ili Ivanjici, veoma teške. Oni su ekipa koja ovog proleća igra dobro, zabeležili su dve pobede, protiv Napretka i Rada. Sigurno žele da potvrde te dobre rezultate. Imaju dosta iskusnih igrača, mnogi su igrali i u Javoru poput Đorđevića, Mitoševića, Pavlovića i Stanisavljević. Tu su i Makarić i Danoski, tako da imaju kvalitet i dobrog trenera. Mi još uvek nismo zabeležili pobedu u prolećnom delu sezone, a mislim da smo mogli da osvojimo još neki bod. Mislim da je ovo prava prilika da napravimo dobar rezultat, da timski izgledamo dobro i vratimo se sa ovog teškog gostovanja sa pobedom. Ne potcenjujemo Radnik, ali svaki bod je važan. Što pre počnemo da osvajamo bodove, pre ćemo pobeći iz opasne zone.“

Meč 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Javor Matisa igra se u subotu 07.marta 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis