Ekipa Inđije u okviru 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa velikom željom da načine iznenađenje i stignu do veoma važne pobede protiv kvalitetnog rivala. Šef stručnog štaba zeleno-belih Aleksandar Janjić ističe da bi osvajanje sva tri boda mnogo značilo u borbi za opstanak u elitnom rangu:

’’Kao i pred svaku utakmicu pripreme protiču u nekom normalnom ritmu i toku. Za sada smo svi u trenažnom procesu. Očekivanja su slična kao i pred prethodne utakmice, pokušaćemo da dobijemo narednog protivnika, da pobedimo, uzmemo tri boda. Ta tri boda bi nam mnogo značila u našoj borbi za opstanak, a značilo bi nam i na podizanju samopouzdanja. Voždovac jeste sada u jednoj teškoj situaciji, ima četiri poraza za redom i bilo bi dobro da iskoristimo taj momenat. Opet, sa druge strane, moramo biti veoma oprezni, jer svakom lošem nizu mora da dođe kraj. Moraćemo da budemo na nivou utakmica protiv TSC-a i Crvene zvezde, da bismo mogli da računamo na neke bodove. Svi oni koji vole Inđiju i zeleno-belu boju neka dođu da nam pomognu, mnogo bi nam to značilo.’’

Meč 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Voždovca igra se u nedelju 08.marta 2020.godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Inđija