Najbolji igrač 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Mohamed El Fardu Ben, asistent i dvostruki strelac za Crvenu zvezdu u pobedi nad ekipom Mačve u Šapcu.

Ovog vikenda odigrano je i peto prolećno kolo koje je donelo veliki broj golova, čak 24 ili u proseku 3 pogotka po utakmici. Jedan od ubedljivijih trijumfa ostvarila je ekipa Crvene zvezde koja je na gostovanju u Šapcu slavila rezultatom 0:3 (0:3). Najbolji pojedinac tog susreta bio je iskusni krilni napadač crveno-belih El Fardu Ben koji je uz dva postignuta pogotka zabeležio i jednu asistenciju. Raspoloženi reprezentativac Komorskih ostrva je bio stalna pretnja golu domaćina, sjajno je sarađivao sa saigračima, a u ključnim trenucima individualnim kvalitetom je prelomio meč u pravcu koji je odgovarao njegovom timu nakon napornog večitog derbija. Postignutim golovima ujedno se popeo i na čelo liste strelaca i nema sumnje da je jedan od glavnih kandidata da na tom mestu i završi sezonu. Zbog svega toga nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK Crvena zvezda

El Fardou Mohamed Ben Nabouhane (30) je rođen u Francuskoj, igra na poziciji krilnog napadača, a tokom fudbalske karijere nastupao je za francuske klubove Saint-Pierroise, Le Havre i Vannes, kao i grčke klubove PAE Veria, APO Levadikos, Panionios i Olympiacos. U Crvenu zvezdu je stigao u januaru 2018.godine. Zabeležio je 17 nastupa za nacionalni tim Komorskih ostrva, uz 8 postignutih pogodaka. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 18 superligaških nastupa, uz 13 postignutih pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: