Surdulički Radnik u okviru 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Senti gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Gosti u ovaj meč ulaze nakon tri uzastopne pobede koje su uticale na veliko samopouzdanje Surduličana. Ipak, šef stručnog štaba Simo Krunić upozorava da je domaćin četvrtoplasirani tim šampionata i da je ekipa iz Bačke Topole u dosadašnjem toku šampionata dokazala da ima izuzetan kvalitet:

’’Očekuje nas jedno teško gostovanje protiv ekipe koja je pokazala karakter i kvalitet u dosadašnjem delu prvenstva. Sada su na četvrtom mestu, koje vodi u Evropu, i njima su kao i nama neophodni bodovi. Favoriti jesu, međutim, mi neskromno tražimo svoju šansu. Moramo biti na nivou poslednje tri utakmice.  Idemo timu koji neće dozvoliti da mnogo toga uradimo. Mi smo toga svesni, ali ako budemo izdržljivi i snažni, kao u poslednjim kolima, onda se imamo prava nadati nečemu. Svesni smo težine utakmice, ali imamo svoje adute. Ako pristupimo krajnje disciplinovano možemo se suprotstaviti timu TSC-a.’’

Meč 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Radnika igra se u subotu 14.marta 2020.godine, sa početkom u 13:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnik