Ekipa Partizana u okviru 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na Dušanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Gosti u ovaj meč ulaze sa željom da ostvare pobedu, svesni činjenice da su u duelu sa ’’zmajevima’’ u poslednjih nekoliko sezona često ostajali bez bodova. Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević ističe da je u ovom momentu teško fokusirati se na fudbal, ali da očekuje dobru partiju svog tima:

’’Teško je fokusirati se na fudbal i na sport kada ovakva situacija utiče na sve. Treba nam pozitivan rezultat, a imamo za protivnika ekipu koja je jako nezgodna za nas. To je ekipa koja u poslednje vreme ne igra dobro, promenili su trenera, i verovatno će s novom energijom čekati sutrašnji meč. Probaćemo da preduzmemo sve potrebne mere da sutra odigramo najbolju utakmicu u prolećnom delu, jer nam je to neophodno ako želimo dobar rezultat. Sigurno neću moći da računam na Sadika i Sumu, a pod znakom pitanja je i nastup Natha i Lutovca.’’

Meč 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Partizana igra se u subotu 14.marta 2020.godine, sa početkom u 15:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan