Ivanjički Javor Matis u okviru 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Domaćine i pored serije loših rezultata ne napušta optimizam, pa se i u duelu sa ’’brđanima’’ nadaju pobedi. Šef stručnog štaba ivanjičkog tima Igor Bondžulić ističe da njegova ekipa u prethodnom periodu nije igrala loše i da veruje da će uspeti da veruje da će izboriti opstanak u ligi:

’’Svaka serija ima kraj, i ona dobra i ona loša. Mi se nadamo da ćemo prekinuti seriju loših rezultata već u subotu. Istina, imaćemo veoma teškog protivnika, koji pretenduje da izađe u Evropu. To je klub koji je najorganizovaniji u zemlji. Jako su dobar tim, jako dobro vođeni. Biće teška utakmica za nas, ali mislim da nema nepobedivih timova. Učinićemo sve da pružimo dobru partiju i zabeležimo pobedu. Dobro poznajem Čukarički, i klub i igrački kadar. Dosta momaka poznajem iz vremena kada sam bio trener tamo. Imaju kvalitet, ali svaka ekipa ima i svoje vrline i mane. Oni imaju mnogo više vrlina, ali ćemo mi pokušati da iskoristimo svoje kvalitete i ostvarimo dobar rezultat. Od starta sezone smo znali da će biti jako neizvesno do samog kraja. U jednom trenutku smo se ’’odlepili’’ od ekipa koje se bore za opstanak, ali smo znali da će biti i dobrih i loših rezultata, ipak smo relativno neiskusna ekipa. Prodali smo nekoliko igrača na polusezoni, a novim momcima treba vremena da se uklope. Odigrali smo dosta utakmica napadački, dosta smo golova davali, a nažalost i mnogo primali. Ali, optimizam nas ne napušta i verujemo da ćemo postići cilj i ostati u ligi. Nema razloga za paniku, moramo biti oprezni i posvetiti se sebi i svom radu. Mislim da ova ekipa i ovaj klub imaju kvalitet za opstanak u ligi.’’

Meč 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Čukaričkog igra se u subotu 14.marta 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis