Niški Radnički u okviru 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve.

Domaćini u ovom duelu imaju ulogu favorita, ali sa puno opreza ulaze u meč sa Šapčanima. Šef stručnog štaba niškog tima Radoslav Batak ističe da stručni štab i igrače neće zavarati pozicija protivnika na tabeli:

’’Mi smo u prošlom kolu protiv Partizana pokazali napredak, odigrali smo taktički dobar meč, ali moramo da budemo puno kreativniji u fazi napada. Što se tiče odluke da se igra bez publike, mi to moramo da poštujemo i da se prilagodimo. Naravno da će biti drugačije, specifični su to uslovi, ali mi smo profesionalci i moramo da radimo svoj posao. Videli ste kakvu su utakmicu pre neki dan odigrali Valensija i Atalanta u Ligi šampiona bez publike i njihov odnos prema obavezama treba da nam bude primer. Temeljno smo se pripremali prethodnih dana i sve je podređeno osvajanju tri boda. Neće nas zavarati pozicija Mačve na tabeli, to je ekipa koja ima kvalitet i kojoj su bodovi potrebni. Bićemo na maksimumu i od prvog minuta ćemo ih napasti.’’

Meč 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Mačve igra se u subotu 14.marta 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš