Ekipa Crvene zvezde u okviru 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa puno samopouzdanja, uvereni da će ostvariti pobedu ukoliko ispune sve zadatke koje postavi stručni štab. Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da mu je žao što neće biti navijača, ali da je neophodno da svi budu svesni odgovornosti prema sebi i drugima:

’’Žao mi je zbog nastale situacije, jer je plan bio da proslavimo 75. rođendan Crvene zvezde, ali moramo da sledimo uputstva i da budemo odgovorni. Upravo socijalna odgovrnost i inteligencija moraju da izađu u prvi plan, jer vidimo šta se dešava oko nas. Moramo da slušamo sve što nam kažu. Treba da poštujemo uputstva, kako bi se situacija vratila u normalu. To nije stvar hrabrosti, nego inteligencije. Dolazimo sa dobrog gostovanja iz Šapca. Gledali smo Napredak, oni su smenili trenera skoro i dolaze sa svojim idejama na Marakanu. Uz dužno poštovanje svim ekipama, mi imamo naš stil, ciljeve i zadatke od kojih ne odustajemo. Momci koji budu istrčali odigraće onako kako smo se dogovorili i ne sumnjam u to. Videćemo da li će biti promena u odnosu na meč protiv Mačve, imam par dilema. Povređeni su samo Rodić i Boaći, svi ostali su u konkurenciji.’’

Meč 26.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Napretka igra se u subotu 14.marta 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda