Mićović: Dugo smo stalno igrali pod pritiskom i ova situacija je benefit za ekipu

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1186

Beogradski Rad u okviru 27.kola Linglong Tire Super lige Srbije dočekuje gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba ’’građevinara’’ Marko Mićović ističe da će njegovoj ekipi mnogo značiti činjenica da se ne bore za opstanak i da mogu da igraju potpuno rasterećeno završnicu šampionata:

’’Sutra igramo sa Crvenom zvezdom koja na Banjici želi da obezbedi novu titulu. Ja se nadam da će moji igrači odigrati dobru utakmicu i da će odložiti slavlje protivnika za naredni vikend kada igraju na svom stadionu. Što se tiče zdravstvenog stanja igrači su svi spremni za sutrašnji meč koji će sigurno mojim igračima značiti puno, kako zbog duge pauze, tako i zbog činjenice da ostajemo u ligi i da će moći da odigraju rasterećeno. Odigrali smo dobro kontrolni meč u Šapcu i prijatno sam iznenađen prikazanim na terenu, kako je ekipa izgledala. Dugo smo stalno igrali pod pritiskom i ova situacija je benefit za ekipu Rada. Imamo dosta mladih igrača kojima treba pružiti šansu i promovisati ih.’’

Meč 27.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Crvene zvezde igra se u petak 29.maja 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Rad

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte