Beogradski Partizan u okviru 27.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu  Mladosti.

Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević ističe da su njegovi igrači pripreme odradili dobro, ali da će se tek u takmičarskim mečevima videti pravo stanje:

’’Jako je teško porediti situaciju od pre dva meseca i sada. Najveći problem koji imamo u stručnom štabu jeste kako će igrači reagovati na takmičarskim utakmicama. Sve ovo što smo do sada radili deluje dosta dobro, radili smo teško i jako, ali utakmice su nešto drugo. Kakva će biti reakcija videćemo posle dve ili tri utakmice, pre toga je nemoguće znati. Vidite da u Bundesligi ima veliki broj povreda, a pričamo o Nemcima, naciji koja je disciplinovana, fizički besprekornim igračima. Ne znam šta mogu da očekujem. Nadam se da smo uspeli da u dobroj meri zaštitimo igrače tokom priprema. Suma verovatno neće igrati u subotu, inače je plan da igra cela ekipa. Do procene stanja ekipe možemo da dođemo samo kroz utakmice, tako da imamo pet zamena, pa ćemo moći da rotiramo i u toku utakmice više igrača, pa mi je ideja da u prve dve-tri utakmice vidimo u kakvom smo stanju.’’

Meč 27.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Mladosti igra se u subotu 30.maja 2020.godine, sa početkom u 17:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan