Šabačka Mačva u okviru 27.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić ističe da je u poslednja četiri kola prioritet da se igrači sačuvaju od povreda, kako bi što spremnije dočekali početak novih priprema:

’’Nikada nisam bio u ovakvoj situaciji, kao i sve moje kolege, da imamo ovako dugu pauzu. Ali, to nije alibi za lošu igru i zato ćemo pokušati da odigramo jednu dobru utakmicu protiv izuzetno kvalitetne ekipe i da zabeležimo pobedu. Svakako da ćemo ove četiri utakmice, s obzirom da nemamo rezultatski pritisak, iskoristiti da probamo i neke igrače, da podelimo minutažu ravnopravno, jer evo gledajte i nemačku ligu, igrači se često povređuju. Pokušaćemo da izbegnemo povrede i da što spremniji dočekamo početak novih priprema. Nažalost ima i igrača sa povredama, Šušnjar i Đoković već duže vreme vuku povrede, kao i Marić i Marković, ali verujem da će i oni uskoro ponovo biti u sastavu.’’

Meč 27.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Voždovca igra se u nedelju 31.maja 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Mačva