Beogradski Voždovac u okviru 27.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Jovan Damjanović ističe da je prezadovoljan radom i zalaganjem igrača, kao i da očekuje da to potvrde dobrim rezultatom u nedeljnoj utakmici.

’’Moglo bi se reći da smo još uvek u fazi privikavanja, jer je iza nas jako dugačka pauza koja je bila specifična. Igrači su većinu vremena provodili u stanovima i sada pokušavamo da ih adaptiramo kako bi što spremniji ušli u nastavak prvenstva. Momci za sada zaista kvalitetno rade i nemam sumnju da jedva čekaju utakmicu u Šapcu. Prezadovoljan sam atmosferom i zalaganjem na treninzima i mislim da je trenutno u klubu okupljena jako kvalitetna grupa igrača, i sa fudbalske, ali i sa ljudske strane. Ovo je meč u kojem ćemo postaviti temelje za ono što će se dešavati sledeće sezone i vrlo ozbiljno pristupamo pripremi ovog meča. Gostovanja u Šapcu su uvek neugodna, tamo se igraju tvrdi i jaki mečevi, tako da mi idemo da se nadigravamo i da potvrdimo dobrim rezultatom sjajan rad na treninzima. Trudićemo se da taktički iznesemo na terenu sve ono što smo pripremali, svakom danom smo sve bolji i bolji i jedva čekam, kao i svi u klubu, takmičarski meč.’’

Meč 27.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Voždovca igra se u nedelju 31.maja 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Voždovac