Najbolji igrač 27.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Đuro Zec, asistent i dvostruki strelac za TSC u ubedljivoj pobedi nad ekipom Javor Matisa u Senti.

Nakon dva i po mesca pauze izazvane pandemijom virusa COVID-19 nastavljeno je fudbalsko takmičenje u okviru Super lige Srbije. Imali smo priliku da vidimo veliki broj golova, a naročito raspoloženi bili su fudbaleri Partizana, TSC-a i Crvene zvezde koja je pobedom obezbedila šampionsku titulu. Najzaslužniji za više nego ubedljiv trijumf superligaša iz Bačke Topole nad ekipom Javor Matisa rezultatom 6:1(2:0) bio je sjajni Đuro Zec koji je pružio najbolju partiju od kako je stigao u redove TSC-a. Tokom čitavog susreta se odlično kretao i jako dobro sarađivao sa saigračima, a dobru igru krunisao je sa dva pogotka i asistencijom. Zbog svega toga u potpunosti je zaslužio epitet najboljeg aktera ove runde takmičenja. Treba reći da je na ovom susretu odličnu partiju pružio i njegov saigrač, ove sezone standardno dobri Vladimir Silađi, kao i da je u najužoj konkurenciji bio i prvotimac Crven zvezde Mirko Ivanić.


FOTO: FK TSC

Đuro Zec (29) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji levog krila, a tokom juniorske karijere nastupao je za TSK Temerin i Vojvodinu. Tokom seniorske karijere nastupao je za ČSK Čelarevo, Mladost iz Bačkog Jarka, Srem iz Sremske Mitrovice, Proleter iz Novog Sada, Donji Srem, Borac iz Čačka, Voždovac, Krupu i Napredak. Tokom jesenje polusezone za ''čarapane'' je zabeležio 19 nastupa, uz 4 postignuta pogotka, dok je ovog proleća zabeležio 7 nastupa za ekipu TSC-a, takođe uz 4 postignuta pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: