Ivanjički Javor Matis u okviru 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Pomoćnik u stručnom štabu ivanjičkog superligaša Milovan Milović ističe da očekuje motivisanog rivala koji se bori za treće mesto, ako i da njegovoj ekipi ne bi smeli da se dešavaju propusti iz prethodnog susreta:

’’Novosađani su kvalitetna ekipa, sa dosta iskusnih igrača. Pravili su ekipu za Evropu, sa dobrim trenerom. Oni dolaze da zabeleže pobedu, kako bi osigurali treće mesto. Pobedili su Mladost u četvrtfinalu Kupa i puni su samopouzdanja. Mi sa druge strane imamo specifičan psihološki momenat. Moramo zajedničkim snagama da se podignemo i do kraja prvenstva predstavimo klub na pravi način. Ne smeju da nam se dešavaju greške i rezultati poput ovih iz prethodnog kola. Svaki bod iz ovog meča je dobar. Što se tiče kadrovske situacije, Luka Luković ima problem sa skočnim zglobom, dok Boban Đerić više nije fudbaler Javora.’’

Meč 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Vojvodine igra se u subotu 06.juna 2020.godine, sa početkom u 14:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Javor Matis