Novosadski Proleter u okviru 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ’’Karađorđe’’ dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Šef stručnog štaba Branko Žigić ističe da je zadovoljan igrom svog tima nakon pauze, ali da dobru igru nisu pratili jednako dobri rezultati:

’’Zadovoljan sam načinom kako smo odigrali protiv Radnika i TSC-a, ali bez odgovarajućeg rezultatskog učinka. Raduje me da nismo bili u podređenom položaju, a naročito to važi za duel u Surdulici gde smo bili bliži pobedi. Protiv Javora pobeda se nameće kao imperativ i dobre igre moramo pretvoriti u prvu pobedu u nastavku prvenstva, pred našim navijačima. Javor igra u promenljivoj formaciji sa dva napadača, u sistemu 3-5-2. U svojim redovima imaju jednog od najboljih strelaca lige Petkovića, koji je ranije bio u tandemu sa Mrkaićem i predstavljali su strah i trepet za protivničke golmane.’’

Meč 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Javor Matisa igra se u petak 12.juna, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Proleter