Kruševački Napredak u okviru 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dragan Ivanović ističe da je zadovoljan igrom ekipe u prethodna dva kola i da je nedostajalo malo sportske sreće:

’’Mladost je ekipa koja je slična Radničkom iz Niša i očekujem i takvu utakmicu. Mi smo i protiv Radničkog i protiv Voždovca, koje su ekipe iz gornjeg dela tabele, odgovorili dosta dobro. Uspeli smo da im pariramo i moram biti zadovoljan onim što su momci pokazali. Nismo imali sportske sreće, ali te utakmice posmatram kao velike testove za igrače Napretka. Ostali smo bez nekoliko igrača, istekom njihovih ugovora, ali su priliku dobili mladi igrači. Mladost je iskusna ekipa, sa dosta kvalitetnih igrača. Mi ćemo igrati ofanzivno, sa kadrom koji hoćemo da uigramo, da se pripremamo za sledeću sezonu koja će veoma brzo doći.’’

Meč 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Mladosti igra se u subotu 13.juna, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Napredak