Niški Radnički u okviru 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba niškog superligaša Radoslav Batak ističe da je poraz od Surduličana u prvom ovosezonskom duelu  motiv više pred subotnji meč:

’’Spremamo se maksimalno za ovu utakmicu. To je i mali derbi juga Srbije i nama je bitno da pobedimo Radnik u gostima. Radnički je u prvom delu sezone poražen od Radnika pred svojom publikom i to nam je dodatni motiv pred ovaj meč. Ne smemo da dozvolimo propuste u odbrani sa prošle utakmice protiv Rada. Radnik je dobra ekipa i svakako će umeti to da kazni. Respektujemo Surduličane i njihovog trenera, ali naš cilj su tri boda i pružićemo maksimum da do njih i dođemo. Vraća nam se štoper Stevanović, nakon odrađene suspenzije zbog četiri žuta kartona, ali i dalje ne mogu da računam na Đorđevića i Maslaća. Svi ostali su u konkurenciji, tako da će utakmicu početi slična ekipa koja je igrala protiv Rada.’’

Meč 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Radničkog igra se u subotu 13.juna, sa početkom u 20:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnički Niš