Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije u Senti dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba Zoltan Sabo ističe da crveno-beli s pravom imaju ulogu favorita, ali da se njegov tim na svom terenu sigurno neće predati i da će ući u meč sa mnogo motiva:

’’Zvezda je zasluženo i dominantno osvojila titulu i svakako je favorit i u nedeljnoj utakmici. Ipak, meč se igra u Senti i mi se sigurno nećemo predati. Crveno-beli su sami po sebi kao protivnik veliki motiv za nas i daćemo sve od sebe da se pokažemo u najboljem svetlu. Sve osim poraza za nas bi bio odličan rezultat, ali mi ćemo i u ovoj utakmici ići na pobedu, a šta će biti na kraju, videćemo. Izborili smo tu evropsku vizu i to nas čini još više motivisanim, želimo da pokažemo koliko smo to zaslužili. Nadam se i daće publika doći u velikom broju da nas podrži i da ćemo svi uživati u fudbalu u nedelju u Senti.’’

Meč 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Crvene zvezde igra se u nedelju 14.juna, sa početkom u 16:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK TSC