Ekipa Inđije u okviru 30.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba Aleksandar Janjić ističe da će oba tima imati iste motive i da očekuje dobru i otvorenu utakmicu u Ivanjici:

’’Hoćemo da zaokružimo priču, da je okončamo na najbolji način. Prethodna utakmica bila je puna emocija i naboja, zbog nekih sudijskih odluka. Ovo je prilika da odigramo jednu mnogo mirniju utakmicu i da se izmerimo jedni protiv drugih, da vidimo gde je ko i ko je bolji. To je naš motiv sa kojim putujemo tamo. Kao i pred svaku utakmicu idemo tamo da pobedimo, ali verujem da će biti teško, sve motive koje mi imamo siguran sam da imaju i oni. Oni takođe žele da završe prvenstvo pobedom na domaćem terenu, tako da očekujem dobru i otvorenu utakmicu. Što se tiče kadrovske situacije nismo kompletni. Izostaće Vidić i Dimitrov zbog kartona, Marković i Tomić još uvek nisu oporavljeni. Ali, ova ekipa je više puta pokazala da i pored čestih rotacija može da se računa na svakoga od njih, da momci uvek daju sve od sebe. Zadovoljstvo je raditi sa njima.’’

Meč 30.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Inđije igra se u subotu 20.juna 2020.godine, sa početkom u 14:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Inđija