Novosadski Proleter u okviru 30.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba Branko Žigić ističe da će njegov tim u lepom ambijentu pokušati da napravi iznenađenje i najavljuje otvorenu u hrabru igru:

’’Idemo na megdan šampionu, sa namerom da se pokažemo u što lepšem svetlu i da u očekivano lepom ambijentu promovišemo mlade igrače, za koje vlada interesovanje domaćih i stranih klubova. Prethodna dva izdanja nisu merilo vrednosti Crvene zvezde, s tim što je evidentno da su u krizi. Međutim, nema nikakve dileme da će u poslednjoj ovoseznonskoj utakmici pred svojim navijačima silno želeti da pokažu zašto su šampioni. Ne možemo da utičemo na to da se promeni vlasnik titule,  ali svakako možemo da utičemo na konačan rezultat. Daćemo sve od sebe da pokušamo da načinimo eventualno iznenađenje i ostavimo što lepši utisak. Igraćemo otvoreno i hrabro.’’

Meč 30.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Proletera igra se u subotu 20.juna 2020.godine, sa početkom u 19:15 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Proleter