Okupljanjem na stadionu u Inđiji istoimeni superligaš je juče započeo pripreme za sezonu 2020/21 Linglong Tire Super lige Srbije.

Nakon nikad kraćeg odmora na stadionu u Inđiji je ponovo bilo radno. Stručni štab i igrači su započeli pripreme za novu superligašku sezonu, a među njima je bilo mnogo novih lica. Pored zvanično pristiglog Silve tu su bili i igrači iz omladinskog pogona koji će pokušati da iskoriste svoju šansu i u narednoj sezoni budu ’’bonus’’ igrači.

Šef stručnog štaba zeleno-belih Aleksandar Janjić izneo je prisutnima plan rada u narednom periodu i najavio prvi kontolni meč:

’’Radićemo tokom naredna tri dana ovde, a taj period iskoristićemo da vidimo koga sve imamo na raspolaganju i da se organizujemo, napravimo neki uvod. Pošto je pauza kratka nakon toga nastavljamo pripreme u punom ritmu, i u obimu i u intenzitetu, jer nećemo morati da radimo neke stvari uobičajene za start priprema. Već u subotu odigraćemo prvi kontrolni meč sa ekipom TSC-a, a potom odlazimo na pripreme na Zlatibor.’’


Kapiten inđijskog superligaša Brana Ilić istakao je da nije bilo prilike za ozbiljniji odmor, ali da su njegovi saigrači spremni za start priprema:

’’Nije bilo puno vremena za odmor, kao da i nismo odlazili odavde. Malo je onako čudna atmosfera, zbog ovog što se ponovo dešava. Nismo na sto odsto da tako kažem, pošto nemamo neke tačne informacije šta će se dešavati. U svakom slučaju, mislim da su svi momci spremni za početak. Sigurno su nam mnogo važne pripreme, to je najvažniji deo pred prvenstvo. Nadam se da ćemo ih odraditi kako treba i da ćemo mnogo lakše da igramo u narednoj sezoni.’’

FOTO: FK Inđija