U petak i subotu na programu su svi mečevi 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: TSC – Vojvodina, Napredak – Partizan i Crvena zvezda – Novi Pazar.

TSC – VOJVODINA (petak 31.jul, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Senti gde ekipa TSC-a dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Biće to duel ekipa koje su prošle sezone pružale sjajne partije, sa zavidnim igračkim i trenerskim kvalitetima, pa treba očekivati odličnu utakmicu i veliku borbu. Superligaš iz Bačke Topole je debitantsku sezonu završio na odličnoj četvrtoj poziciji, dok su Novosađani zauzeli treće mesto na konačnoj tabeli. Meč je zakazan za petak 31.jula 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova, a direktan televizijski prenos možete pratiti na prvom programu TV Arena sport.

NAPREDAK – PARTIZAN (subota 01.avgust, 17:30 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Mečevi ovih rivala uvek su izuzetno uzbudljivi i kvalitetni, ’’čarapani’’ su često umeli da iznenade crno-bele, pa treba očekivati veliku borbu. Kruševljani prethodne sezone nisu bili na očekivanom nivou, zauzeli su tek 10.mesto, dok su Beograđani ostali bez trofeja, uz 2.mesto na konačnoj tabeli. Meč je zakazan za subotu 01.avgust 2020.godine, sa početkom u 17:30 časova, a direktan televizijski prenos možete pratiti na prvom programu TV Arena sport.

CRVENA ZVEZDA – NOVI PAZAR (subota 01.avgust, 19:30 časova, TV Arena sport 1)

Aktuelni šampion, ekipa Crvene zvezde, u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ’’Rajko Mitić’’ dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaćini imaju ulogu apsolutnog favorita, pa bi sve osim ubedljivog trijumfa bilo ogromno iznenađenje, ali treba očekivati da gosti u meč uđu izuzetno motivisano. Crveno-beli su prethodne sezone ubedljivo stigli do odbrane trofeja, dok je ekipa Novog Pazara u elitni rang ušla odlukom nadležnih organa. Meč je zakazan za subotu 01.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova, a direktan televizijski prenos možete pratiti na prvom programu TV Arena sport.