Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Vladimir Buač istakao je da su svi u klubu zadovoljni radom ekipe i trenutnim igračkim kadrom, kao i daočekuje osvajanje sva tri boda:

’’Prvo bih se osvrnuo na pripreme koje smo obavili na Zlatiboru kod naših sutrašnjih gostiju. Tamo smo imali odlične uslove i odigrali smo sedam pripremnih utakmica, te imali prostora da vidimo sve igrače. Proverili smo i puno igrača iz omladinske škole i ovom prilikom moram da pohvalim celokupan rad naše škole fudbala, jer smo se uverili da Spartak ne treba da brine za svoju budućnost. Momci su odlično radili i to nas čini optimistima pred početak sezone i prvi susret protiv Zlatibora. Što se tiče igračkog kadra, od fudbalera koji su imali značajniju ulogu u timu otišao nam je jedino Otašević. Međutim, doveli smo neke nove igrače i mislim da smo mnogo jači nego prošle sezone. Zlatibor nije slučajno ušao u Super ligu, poseduju dobar kvalitet. Činjenica je da se prvi put nalaze u elitnom rangu i sve će učiniti da tu i ostanu. Prva utakmica je veliki motiv za njih i sigurno da će tražiti svoje šanse u Subotici. Gledajući naše momke i njihov rad i trud na treninzima mislim da smo izrasli u jednu ozbiljnu ekipu i da na sutrašnjoj utakmici sve zavisi od nas. Uz dobar pristup trebali bi da osvojimo sva tri boda. Žao mi je što igramo pred praznim tribinama zbog pandemija virusa Covid-19, što nam ne ide pod ruku. Pridržavamo se svih mera i iskreno se nadam da će se publika što pre vratiti na stadione, jer mnogo je lepše igrati pred publikom.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Zlatibora zakazan je za petak 31.jul 2020.godine, sa početkom 19:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK