Ivanjički Javor Matis u okviru 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba Ivanjičana Igor Bondžulić ističe da ekipa sa puno optimizma ulazi u novu sezonu, kao i da očekuje neizvesnu utakmicu:

’’Kao što i sami znate, prvo kolo je samo po sebi uvek specifično. Za nas je još specifičnije zbog toga što igramo lokalni derbi protiv komšija iz Lučana. Mislim da sve ljubitelje fudbala očekuje neizvesna utakmica, žao nam je što se igra bez publike. Sa radošću ulazimo u novu sezonu, puni optimizma i nadamo se da će ovo biti uspešna godina za nas. Imamo u prvom kolu lep izazov, ali prave ekipe se poznaju u teškim utakmicama. Mislim da smo kadri da ove sezone odigramo dosta dobrih utakmica i na strani i kod kuće i mislim da ćemo već u prvom kolu pokazati da smo se dobro spremili za narednu sezonu. Maksimalno poštujemo ekipu Mladosti, koja je iskusna, dosta dugo igra u sličnom sastavu, uz dopunu u vidu jednog ili dva fudbalera u svakom prelaznom roku, ali mislim da Javor u ovoj sezoni ima šta da pokaže.’’

Meč 1.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Javor Matisa zakazan je za petak 31.jul 2020.godine, sa početkom 20:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis