U prvom kolu naše zvanične fantazi igre Real Manager - Fantazi liga Srbije dogodila se jedna krajnje nesvakidašnja situacija.

Naime, fudbaler Radnika Milan Makarić je u premijernoj rundi Linglong Tire Super lige Srbije sa dva pogotka doneo pobedu svom timu na teškom gostovanju i po broju sakupljenih fantazi poena poneo epitet najkorisnijeg igrača. I sve bi to bilo krajnje uobičajeno da ista osoba nije pobedila i u ulozi menadžera u ovoj popularnoj igri, što je izazvalo oduševljenje među ostalim menadžerima koji su nizali pozitivne komentare. Zbog toga smo odlučili da ovog sjajnog momka pitamo kakvi su njegovi utisci.

Postali ste prava atrakcija među menadžerima u srpskom fantaziju, kada ste uopšte počeli da igrate Real Manager? Da li igraju i neke vaše kolege?

Real Manager sam počeo da igram sasvim slučajno, sedeo sam sa kolegama iz kluba u kafiću i odlučili da instaliramo aplikaciju i da se međusobno takmičimo. Iskren da budem, nisam imao ranije iskustva sa srpskim fantazijem.

Kakvi su vaši utisci o aplikaciji Real Manager, da li vam je zabavno da igrate?

Utisci o aplikaciji su stvarno super, odmah sam video da je aplikacija baš profesionalno odrađena. Od samog početka kad sam je instalirao bila mi je zabavna, a samim tim i što sam u tom svetu fudbala svaki dan je sve zanimljivija.

Kako je došlo do toga da pobedite u prvom kolu, koje kolege ste izabrali za svoj tim u premijernoj rundi takmičenja?

Kada sam pravio tim gledao sam ko protiv koga igra u prvom kolu i na osnovu toga sam pravio izbor. U moj tim sam iz Radnika stavio Nikolu Bogdanovskog u startnih 11, Ranka Jokića na klupu i sebe u startnih 11. Bogdanovski i Jokić su mi pre svega dobri drugari i družimo se privatno, a potom su i dobri mladi igrači, sto će pokazati nadam se već u ovoj sezoni. Verovatno je svima koji igraju i prate Real Manager poznato da sam sebe stavio za kapitena, jednostavno sam imao neki poseban osećaj da ćemo utakmicu protiv Voždovca pobediti, što se i ispostavilo kasnije. Zahvalio bih se ovom prilikom saigraču i cimeru Nikoli Bogdanovskom na dve asistencije baš meni, sto je praktično uticalo na moj broj bodova u Real Manager-u.

Izgleda da tu ima talenta. Da li će to pomoći u odluci da se možda na kraju karijere odlučite za menadžerski poziv?

Pa iskren da budem, ako se ovako nastavi, vrlo je moguće da će menadžerstvo posle karijere biti jedna od opcija, ali ima vremena da razmišljam o tome.

Čeka vas duga sezona u izmenjenom formatu, kakve su vaše lične ambicije i ambicije ekipe Radnika čiji ste član?

Slažem se, očekuje nas jedna duga sezona. Najbitnije je da smo spremni dočekali novu sezonu, sa nekoliko kvalitetnih izmena u ekipi, što se videlo u utakmici protiv Voždovca. Moje lične ambicije su da ove sezone budem uspešniji u odnosu na prošlu sezonu, a što se tiče kluba idemo iz utakmice u utakmicu, imamo kvalitetan tim i potrudićemo se da ove sezone budemo u prvih deset ekipa. Mislim da to ova ekipa zaslužuje.

Druga takmičarska runda u okviru sezone 2020/21 Linglong Tire Super lige Srbije zakazana je za sredu 05.avgust, a svi zainteresovani za učešće u igri Real  Manager – Fantazi liga Srbije aplikaciju mogu skinuti OVDE.