Ove srede na programu su svi mečevi 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Novi Pazar – Partizan, Crvena zvezda – Radnički Niš i Vojvodina – Čukarički.

NOVI PAZAR – PARTIZAN (sreda 05.avgust, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od prvih mečeva 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Novom Pazaru gde istoimena ekipa dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Mečevi ovih rivala uvek su bili izuzetno zanimljivi i borbeni, a nema sumnje da će nedostajati publika koja je kada gostuju ’’večiti’’ uvek bila brojna i dobro raspoložena. Domaćini su u prvom ovosezonskom kolu bili gosti ekipe Crvene zvezde i pretrpeli poraz rezultatom 3:0. Gosti su na startu šampionata u Kruševcu savladali ekipu Napretka, a utakmica je završena rezultatom 1:3. Ovaj duel je zakazan za sredu 05.avgust 2020.godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

CRVENA ZVEZDA – RADNIČKI NIŠ (sreda 05.avgust, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ u Beogradu gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Rivalstvo ovih klubova traje već decenijama, pa bez obzira na trenutnu formu uvek se očekuje velika borba za bodove i odlična utakmica. Domaćini su u prvom ovosezonskom kolu ugostili ekipu Novog Pazara, a meč je završen pobedom crveno-belih rezultatom 3:0. Gosti su na startu šampionata na svom stadionu savladali ekipu Metalca, a utakmica je takođe završena rezultatom 3:0. Ovaj duel je zakazan za sredu 05.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

VOJVODINA – ČUKARIČKI (sreda 05.avgust, 21:00 čas, TV Arena sport 2)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog. Biće to duel timova koji su sa velikim ambicijama ušli u ovu sezonu i koji uvek imaju sjajne pojedince, pa treba očekivati kvalitetnu i izuzetno zanimljivu utakmicu. Domaćini su u prvom ovosezonskom kolu bili gosti ekipe TSC-a, a meč je završen podelom bodova nakon rezultata 2:2. Gosti su na startu šampionata na Banovom brdu savladali ekipu Inđije, a utakmica je završena rezultatom 3:0. Ovaj duel je zakazan za sredu 05.avgust 2020.godine, sa početkom u 21:00 čas. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport.